Hey Hey Hey! Hoppas att ni har haft en jättebra måndag. Själv har jag tillägnat denna måndag till att gå i skolan och ta igen lite saker denna vecka då det december har varit otroligt hektisk för mig. Hektisk men rolig! Jag har också hunnit öva lite till de kommande tre giggen den här veckan, faktiskt mina sista gigg innan jul!

Hur som helst, något vi alla vet är ju att jul betyder julklappar. Och för att kunna ge både familj och vänner någonting personligt måste en vara kreativ. Därför tänkte jag att jag kunde ge er lite julklapps tips och även ta upp det jag tror är årets julklapp!

JULKLAPPS TIPS 1: 52 things i love about you
För det första julklapps tippset hade jag tänkt att jag skulle dela med mig av en väldigt gullig och personlig julklapp – något som också funkar som en födelsedagspresent faktiskt. Jag är mer för att ge julklappar och presenter som en lägger ner tid på, hellre än massor med pengar. Jag uppskattar någonting otroligt mycket om en person faktiskt suttit ner och tagit sin tid med att göra en present de sedan vill ge bord till mig, jag menar, hur gulligt är inte det?
Det ända du behöver för att göra detta är: en svart bläckpenna att skriva med, (några vita lappar och lim om man inte vill skriva direkt på), en kortlek, ett hålslag, och två nyckelringar!

Såhär gör du:
1. Ta din kortlek och gör hål på alla kort i kortleken.
2. Trä in nyckelringarna igenom kortleken så att det ser ut som en bok
3. Skriv en sak du tycker om/älskar hos personen du tänker ge detta till på varje kort! Du kan antingen skriva direkt på korten, eller ta en lapp och klistra på korten.
Så lätt är det! Lycka till!

JULKLAPPS TIPS 2. Årets julklapp/the christmas jumper
Nästa julklapps tips jag tänkte berätta om är någonting jag sett finns gott om i många affärer som, H&M, Cubus osv. Detta är för er som vill ge någonting lite roligare, och som kanske inte har tiden att sitta ner och pyssla men ändå vill vara personliga. Jag har länge sätt att detta finns i USA, men det är otroligt kul att det kommit till Sverige som en ny grej nu! Detta tror jag starkt på, det är både roligt, fint och personligt! Kan det bli bättre?
En såkallad ”christmas jumper” finns att köpa på H&M, Cubus och överallt på nätet att beställa om man googlar på det. Det är en tröja som är otroligt charmig enligt mig, mycket inspirerad av julen. Det är ofta renar med 3D effekt, ibland till och med bjällror. Värt att kika på! Jag skulle i alla fall bli sjukt glad om jag fick en sån, I would rock it my sleighbell shirt. länk: http://www.next.co.uk/shop/gender-women-productaffiliation-knitwear/category-jumpers-designfeature-christmassweater#1_248

JULKLAPPS TIPS 3. Pysselkortet
Denna sista julklapp är för er som är som jag, rätt så panka med tanke på allt en köpt under året. Därför kan det vara roligt att få någonting väldigt vackert, nästan lite som ett konstverk. Detta är någonting jag tror många först skulle bua direkt och inte ens överväga att ge detta till någon, men jag lovar, det kan vara en otroligt smart present att ge till t.ex föräldrar, syskon, eller mor/far/föräldrar. Släkten är de som mest uppskattar något du lagt ner tid på, tror jag.
På affären Panduro finns det många julinspirerade pyssel relaterade saker en kan köpa, men det jag främst tänker på är de fina korten en kan köpa och färglägga/pynta hemma. Kan du tänka dig hur glad din mormor skulle bli av ett fint kort du gjort själv? länk: http://www.pandurohobby.se/Hitta-inspiration/DmpInspirations/24/85045-Christmas-Coloring-julkort

Hoppas att ni i alla fall fått någon inspiration inför julen nu! Om ni gör något av detta skulle jag bli jätteglad ifall ni kunde ta en bild, lägga upp på instagram och tagga @novamillerofficial samt hashtagga #myperfectchristmas #novasjulklappstips glöm heller inte att lyssna på min julsingel My perfect christmas medan ni pysslar och köper era julklappar! Ha en fortsatt trevlig vecka då hörs vi snart! XX Novs