Hey Hey you guys! Hoppas att ni mår jättebra idag. Jag sitter hemma och har försökt öva ett tag.
Just nu är mitt rum en röra, jag håller nämligen på att byta rum! (only dansers will relate) Jag känner att jag har för lite plats, I mean, vart ska jag öva mina piruetter?? Såååå därför ska jag byta till ett större rum hemma så jag ska kunna öva och dansa utan att störa någon! It’s gonna be amae!!
Men annars är jag fullt igång! På fredag den 25: september så ska min 2:a singel släppas vilket är heeeelt sjukt. Den heter ’singin in the rain’ and I loooooove this one. Det kommer också släppas en video lite senare.
Denna helgen kommer bli sååå rolig, det är massor på gång. Jag ska vara med i mitt första tv program (!!) och uppträda med min nya singel på bingolotto. Ni hittar mer information på min instagram @novamillerofficial
Annars rullar det på och jag förtsätter att jobba på. Practise makes perfekt!

Hoppas att du har det superbra och så önskar jag dig en fortsatt bra vecka! XX Novs

(en liten den av min single cover för singing in the rain)