Heeyy you! Jag har lite frågor till er som läser och jag skulle bli super glad ifall ni ville svara i kommentarerna.
För det första, tycker ni att jag borde börja blogga på engelska igen? Jag gjorde det förut, men då hade jag nästan inga läsare så jag tyckte det var ganska onödigt. Men nu när allt går så bra så kanske det skulle vara en bra idé. Vad tycker ni?

Jag har också tänkt på saker som skulle kunna göra min blogg lite mer intressant. Jag kom på en sak: det kanske skulle vara kul att börja med någonting som jag kommer kalla för ”Veckans Tips”. En gång i veckan kommer jag då tipsa om en sak; det kan vara allt ifrån hur man får bättre självförtroende till låttipps och snygga kläder. Vad som helst! Och då behöver jag ju så klart veta ifall ni tror det skulle bli intressant att läsa. Skriv vad ni tycker i kommentarsfältet!

Ha en jättebra dag så hörs vi i nästa inlägg! XX Novs
(En helt osammanhängande bild till vad inlägget handlade om men jag hade ingen annan)