Hej! Jag har haft lite krångel med inloggningen på bloggen och det är därför jag inte uppdaterat på ett tag. Men nu är jag tillbaka!
För några dagar sedan åkte jag tåg ner till min mormor och morfar och här ska jag vara i 10 dagar. Jag har inte något möte eller show inbokat dessa dagar så jag tänkte att det skulle vara en bra idé att komma bort lite. Här har jag huuuur mycket tid som helst att öva och skriva musik, det är nästan det ända jag gör på dagarna! Även fast jag älskar Stockholm så kan det vara skönt att komma bort från allt ett tag! Men snart kommer min underbara kompis ner hit några dagar också och det blir jättemysigt.
Jag skulle också vilja tacka alla sjukt mycket för allt stöd jag börjat få från sociala medier, och all positiv respons till Supernova! Jag är så otroligt tacksam, det gör verkligen mina dagar.

Hoppas att ni har ett bra sommarlov så hörs vi snart! XX Novs