Hej hej! Det är sommarlov och jag är hemma från LA. Det var en otrolig resa och den fick mig att inse mycket. Innan den resan har jag i hela mitt liv varit väldigt rädd för vad folk tycker om mig, jag har aldrig riktigt vågat vara jag fullt ut.
Allt som hänt mig det senaste året har varit helt fantastisk och jag är så otroligt tacksam! Jag utvecklas som artist varje dag.
Men det jag menar är att jag som person innerst inne har tyckt att vissa saker, det kan vara små saker, har varit långt utan för min ”comfortzone”. Men när jag var där i LA, spelade in min musik video och gick på möten, insåg jag hur lycklig jag är som får göra allt det här. Jag insåg också att, om man tänker efter riktigt noga, vem bryr sig egentligen? Vem bryr sig om du inte har på dig kläder som exakt alla andra har? Vem bryr sig om du inte vill festa och röka bara för alla andra gör det? Då kanske ditt svar är dina kompisar, men då ska du veta att dom där kompisarna som påriktigt bryr sig om att du inte har de där märkeskläderna inte på långa vägar värd dig. Du ska vara den du är, den du vill vara 110% fullt ut och du kommer inte ångra dig. Vad har du att förlora egentligen?
Det var precis vad jag insåg, och att komma över den där spärren i hjärnan när man inte längre tänker ”vad kommer de andra tycka” är helt fantastisk. Jag har aldrig känt mig bättre!
Ha nu en fortsatt bra vecka på sommarlovet och tänk om, du är perfekt precis som du är!
XX Novs